Lainasto

Lainasto on palvellut suomalaisia luotettavasti jo vuodesta 2010 ja se on osa GF Money -konsernia​​. Täällä voit hakea lainaa 100 eurosta 5000 euroon, ja laina-aika vaihtelee 1 kuukaudesta 2 vuoteen. Nimelliskorko on 19,90 % ja todellinen vuosikorko 27,92 %, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa​. Hakeminen on nopeaa ja helppoa netissä, ja saat päätöksen heti​​. Lainastolla lainaasi liittyvät ehdot ovat läpinäkyviä, ja asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua. Klikkaa alla olevaa painiketta ja tutustu lisää lainaehtoihin sekä hae lainaa jo tänään!

Lainasto: Katsaus, Faktat ja Arvostelu 2024

Tervetuloa LainaHalu-palvelun Lainasto-arvosteluun vuodelle 2024. Käytimme paljon aikaa tutkiaksemme ja arvioidaksemme Lainaston palveluita, jotta sinä voisit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen. Lainasto tarjoaa jatkuvaa luottoa ja virtuaalisen Mastercard-luottokortin, joka soveltuu erinomaisesti päivittäisiin tarpeisiin ja äkillisiin menoihin.

Kokonaisarvosana Lainastolle on 4/5. Jos valitset Lainaston, voit hyötyä sen joustavuudesta ja nopeasta palvelusta, mutta on tärkeää olla tietoinen koroista ja mahdollisista lisäkuluista.

Lainaston Plussat ja Miinukset

Plussat:

  • Nopea ja helppo hakuprosessi: Lainaston luottohakemus täytetään kokonaan netissä, ja hakemuksen käsittely vie vain muutaman minuutin.
  • Virtuaalinen Mastercard: Lainasto tarjoaa mahdollisuuden käyttää luottokorttia, joka soveltuu sekä verkkokauppoihin että Google Pay -maksupalveluun.
  • Joustavat luottorajat: Voit nostaa luottorajaasi aina 3000 euroon asti, mikä tarjoaa joustavuutta tarpeidesi mukaan.
  • Ei piilokuluja: Lainaston luottokustannukset ovat selkeitä ja ennakoitavia, ja niihin ei sisälly yllättäviä lisämaksuja.

Miinukset:

  • Korkea korko: Lainaston nimelliskorko on 19,5%, ja todellinen vuosikorko voi nousta jopa 29,71%, mikä tekee luotosta melko kalliin.
  • Rajoitettu asiakaspalvelun saatavuus: Vaikka palvelu on pääosin digitaalinen, asiakaspalvelu on saatavilla vain arkipäivisin.
  • Rajoitettu alkuperäinen luottoraja: Ensimmäinen luottovara on usein vain 500 euroa, vaikka myöhemmin sen voi nostaa.

Kenelle Lainasto Sopii?

Lainasto sopii henkilöille, jotka tarvitsevat nopeasti joustavaa luottoa päivittäisiin tarpeisiin. Palvelu on suunnattu kuluttajille, jotka arvostavat nopeutta ja helppokäyttöisyyttä, ja jotka voivat maksaa lainan takaisin lyhyessä ajassa.

Hakijan tulee olla 18–75-vuotias, omistaa suomalainen henkilötunnus ja pankkitili, sekä asua vakituisesti Suomessa. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja säännölliset tulot ovat välttämättömät.

Lainasto on paras sinulle, jos…

Tarvitset joustavan luottorajan ja haluat käyttää virtuaalista luottokorttia päivittäisiin ostoksiin tai yllättäviin menoihin. Lainasto on hyvä valinta, jos haluat nostaa luottorajaasi ajan myötä ja arvostat selkeää ja läpinäkyvää hinnoittelua.

Lainasto ei sovi sinulle, jos…

Et halua maksaa korkeita korkoja tai tarvitset luottoa, joka ylittää alkuperäisen 500 euron rajan nopeasti. Jos etsit edullisempaa vaihtoehtoa tai pidempiä maksuaikoja, kannattaa harkita muita vaihtoehtoja.

Vaihtoehdot Lainastolle

Ferratum: Ferratum tarjoaa pikalainoja ja joustoluottoja, mutta niiden korot voivat olla korkeampia kuin Lainastolla. Ferratum on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset pienempiä summia nopeasti.

Bondora: Bondora tarjoaa lainoja, joissa on pidemmät maksuaikataulut ja alhaisemmat korot. Se on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset suurempaa lainaa ja edullisempaa korkoa.

Sortter: Sortter on lainavertailupalvelu, joka voi auttaa sinua löytämään edullisemman lainan useiden eri lainantarjoajien joukosta. Tämä voi olla hyvä valinta, jos haluat vertailla useita lainavaihtoehtoja ennen päätöksentekoa.

Onko Lainasto oikea valinta sinulle?

Lainasto voi olla oikea valinta, jos tarvitset joustavaa luottoa nopeasti ja arvostat helppokäyttöistä palvelua. Korkeahko korko ja rajoitettu alkuperäinen luottoraja voivat kuitenkin olla rajoittavia tekijöitä, joten harkitse myös muita vaihtoehtoja, jos etsit edullisempaa ratkaisua.

Usein Kysytyt Kysymykset Lainastosta

Onko Lainasto luotettava?
Kyllä, Lainasto on osa GF Money Consumer Finance Oyä ja se on luotettava suomalainen rahoituspalvelu.

Kuinka nopeasti saan luottokortin käyttööni?
Voit saada virtuaalisen Mastercard-luottokortin käyttöösi heti, kun luottohakemuksesi on hyväksytty.

Mikä on Lainaston korko?
Lainaston nimelliskorko on 19,5%, mutta todellinen vuosikorko voi nousta jopa 29,71%.

Voinko maksaa luoton takaisin ennenaikaisesti?
Kyllä, voit maksaa luoton takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Mitä tapahtuu, jos en maksa luottoani ajoissa?
Myöhästyneet maksut voivat johtaa luottokustannusten kasvuun ja mahdollisiin lisäkuluihin. On tärkeää noudattaa maksuaikatauluja.

Lainasumma

3000€

Laina-aika

12 kk

Korko

19.5%

Avausmaksu

Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lainasto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

lainastoLainasto
Scroll to Top